Elastisen auto

Elastinen eli Kimmo Laiho, on hip hop artisti, joka on tunnettu myös musiikkituottajana. Elastinen on tuttu kasvo myös Vain Elämää tv-sarjassa. Minkälaisella autolla Elastinen ajaa keikkamatkansa? Edustusluokan tila-autolla tietenkin.

Mercedes Benz V250 d

Elastisen keikkamatkat sujuvat Mercedes Benzin V-sarjaan kuuluvalla tila-autolla. Tila-auto on tarpeen koska kiertueella mukana matkustaa kuusihenkinen seurue. Henkilöautoon soittajat eivät mahdu kyytiin, joten tila-auton tarve on ilmeinen. Henkilömäärä ei ole kuitenkaan niin suuri, että tarvittaisiin keikkabussia. Jokainen kilometri on nautinnollinen V-sarjan Mersulla matkatessa. Auto on selvästi enemmän kuin tila-auto. Jokaisen matkustajan tarpeet huomioidaan yksilöllisesti. Auto sopii niin isolle lapsiperheelle kuin yrityksen edustuskäyttöönkin. Keikkamatkojen pitää sujua turvallisesti, eikä mukavuus ja ylellisyyden tunne ole haitaksi. Keikkamatkoja ajellaan tuhansia kilometrejä vuodessa, joten turvallisuutta ei voi painottaa liikaa.

Muotoilu

V-sarjan autoissa voi luottaa siihen, että voimakkaat ja helposti tunnistettavat muodot kääntävät katseet. Keulasta jokainen tunnistaa mistä merkistä on kyse. Auto on tilava myös sisältä, joten on helppo ymmärtää, miksi Elastinen on päätynyt juuri tähän autoon. Sisätilat tuovat joustavuutta muunneltavuutensa takia. Malliin on mahdollista saada panoraamalasikatto. Lasikatto päästää luonnonvaloa auton sisään, mutta halutessaan sekä matkustamon että ohjaamoon saa säädettyä tunnelmavalaistuksen. Touchpadilla saa säädettyä helposti omat henkilökohtaiset asetukset. Istuimissa on panostettu mukavuuden lisäksi tyylikkääseen muotoiluun. Ajoasennon saa säädettyä ergonomiseksi.

Muunneltavuus

V-sarjan autoja yhdistää muunneltavuus. Kahteen takaistuinriviin voidaan laittaa joko erillisistuimet tai kaksi- ja kolmipaikkaiset istuinpenkit sopivasti yhdistellen. Takatilassa on vakiona neljä erillisistuinta. Ylellisyyttä haluava voi asentaa luksusistuimet ensimmäiselle takaistuinriville. Istuinkiskojärjestelmä mahdollistaa penkkien ja istuimien siirtelyn pitkittäissuunnassa oman mielen mukaisesti tai halutessaan kääntää penkit siten, että matkustajat istuvat vastakkain. Vaativammatkin yksilölliset matkustustoiveet on helppo toteuttaa säätämällä istuimet sopivasti.

Turvallisuus

Mercedes vie turvallisesti perille asti. Avustin- ja turvallisuusjärjestelmät antavat kuljettajalle tukea erilaisissa ajotilanteissa.  Vakiovarusteita ovat kuljettajan jaksamista tarkkaileva vireystila-avustin. Myös sivutuuliavustin on vakiovarusteena. Auto kulkee ylellisen eleettömästi huolimatta sen suuresta koosta. Kuljettajaa auttavat järjestelmät lisäävät ajon vaivattomuutta. Hyödyllisimmät lisävarusteet ovat ehkäpä aktiivinen vakionopeudensäädin sekä etäisyys- ja törmäysvaroittimet. Matkustaminen on mukavaa, sillä melutaso on todella alhainen. Äänentoistojärjestelmä on huippuluokkaa, ja lisäksi puheenvahvistustoiminto helpottaa sujuvaa keskustelua eri penkkirivien välillä. Matkatavarat saa turvallisesti tilavaan tavaratilaan. Huomioimatta ei voi jättää isoa ikkunapinta-alaa, joka sekin lisää ajoturvallisuutta. Ahtaissa olosuhteissa peruuttaminen sujuu helposti ja turvallisesti peruutuskameran avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *