Voita oma luxus auto

Aina ei kuulemma tarvitse edes lähteä autokaupoille, jotta saisi omaan pihaan uuden auton. Netissä on nimittäin kilpailuja koko ajan käynnissä, mistä voi sellaisen itselleen voittaa. Me lähdimme hieman tarkastelemaan näitä erilaisia autoarvontoja ja tuloksemme on tällainen.

Aloitimme etsintämme Googlen kautta ja pari ensimmäistä osumaa veivät meidät kilpailuihin mistä oli tarjolla mm. sähkö BMW, mutta kilpailut olivat päättyneet jo yli vuosi sitten.

Seuraavassa vastaan tulleessa kisassa oli tarjolla avo-mini nettikasino Rizkiltä, mutta sekin kilpailu oli päättynyt jo aikoja sitten, oli vain vieläkin nähtävillä useammassakin kilpailuun ohjaavassa sivustossa.

Kolmas kilpailu joka tuli vastaan olisi tuottanut pihaan uuden Tesla Model S-täyssähköauton, mutta vaikka googletimme näitä asioita helmikuussa 2020, oli tämä kilpailu päättynyt jo vuonna 2018. Tässä vaiheessa olimme jo hieman kyllästyneitä löytämään vain sellaisia kilpailuja, jotka olivat jo päättyneet.

Kun sitten vastaan tuli Gigantin kilpailu, jossa palkintona oli perus Kia, oli mielessä, että tässäkö ensimmäinen voimassa oleva kilpailu – mutta ei, tämäkään ei ollut enää voimassa- itseasiassa päättynyt jo pari vuotta sitten.

Hyvällä tuurilla ja ajoituksella on netissä voinut voittaa esimerkiksi BMW Z4 avoauton arvontaruletista.

Jippii – voimassa oleva arvonta

Ensimmäinen autoarvonta, joka oikeasti oli vielä voimassa löytyi sitten noin 10. arvonlinkin jälkeen. AutoTeddy järjestää Facebook-arvonnan, jossa palkintona käytetty (vm. 2005) Nissan Almera -henkilöauto kahdella rengassarjalla. Arvonta suoritetaan 16.03.2020.

Mutta käytetty Nissan Almera ei oikein vastaa odotuksiamme, joten jatkoimme arvontojen kahlaamista.

Audi A1 oli tarjolla alkuvuodesta, mutta sekin arvonta oli jo päättynyt …. ja viime syksynä olisi voinut voittaa Seat Atecan ostamalla K-raudasta maalia…

Seuraava oikea arvonta löytyi Maaseudun Tulevaisuudelta: Viestilehdet Oy järjestää vuosittain suurarvonnan, jonka palkintona vuonna 2020 on KORANDO G1.5T 4WD 6AT QUARTZ -henkilöauto, arvo n. 32 000,00 €.

Sitten löytyi jo englantilainen sivusto, jolla oli useampia autoarvontoja, mutta siellä piti sitten ostaa erillisiä arpoja, joilla auton saattoi voittaa. Mukana oli niin tavallisia autoja kuin myös Porchea, BMW:tä ja muista edustustason autoja.

Voita auto – viikoksi

Sitten ovat tosiaan nämä toisenlaiset autoarvonnat, joissa isolla lukee voita auto ja pienellä sitten, että autoa ei itseasiassa voiteta itselle vaan ainoastaan käyttöön viikoksi tai joskus jopa vain viikonlopuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *