Tähtien autot

Kuuluisatkin ihmiset omistavat autoja ja se on tämän sivuston sisältö nyt ja jatkossa.

Sivuston idea

On sitten harrastuksena autoilu tai tähtien fanittaminen, sivustomme tarjoilee jotain. Aloitamme rauhallisesti, mutta otamme myös teidän mahdollisia ideoitanne vastaan mielellämme.

Jatkossa voimme kertoa tarkemmin myös itse tähtien autoista ja miksei myös itse tähdistä, katsotaan minne sivuston tie vielä vie. Kuitenkaan mistään lyhyaikaisesta projektista ei ole kysymys.

Erikoisemmat autot

Monella tähtistatuksen ihmisellä on hieman enemmän rahaa käytettävissä kuin tavallisella kansalaisella, joten useimmalla on myös kulkuneuvojaan erikoisempi auto, ja niitä pyrimme tuomaan täällä esille.

Liikenteestä

Jos kuitenkin olet enemmän kiinnostunut liikenteestä tai vaikka sähköautoilusta, niille meillä on aivan omat sivustonsa.

Täällä esittelemme tuomme esille tällaisia, hieman erikoisempia autoja:

Uusi auto pankkilainalla

Oletko miettinyt jo seuraavan autosi ostamista? Olet todennäköisesti ostanut edellisen autoliikkeen rahoituksella, mutta entä jos seuraavan ottaisitkin OP autolaina tai jonkun muun pankin pankkilainalla? Auto on kuitenkin yksi niitä elämän isoimpia investointeja, joten miksei senkin ottamista harkitsisi aina kilpailuttamiseen saakka?