Eri maiden kuuluisuuksien autoja

Suomalaiset kuuluisuudet

Suomalaisten kuuluisuuksien autoihin kuuluu monenlaisia ajoneuvoja , jollaisen voit hankkia vaikka lohjalaisen Carvista autoliikkeen kautta.. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Rallilegenda Juha Kankkunen omisti muun muassa Lamborghini Countach -auton ja Ferrari 512 TR:n.
 • Entinen formulakuski Mika Häkkinen on ollut tunnettu McLarenin F1-kilpa-auton kuljettajana, mutta hän on myös omistanut useita muita urheiluautoja, kuten Porsche 911 GT2:n ja Mercedes-Benz SLR McLarenin.
 • Musiikkimaailman supertähti Ville Valo on tunnettu Harley Davidson -moottoripyörästään. Hän on myös omistanut useita muita ajoneuvoja, kuten Ford Mustangin ja Lincoln Continentalin.
 • Jääkiekkolegenda Teemu Selänne on tunnettu autoharrastajana ja hänellä on ollut useita erilaisia autoja, kuten Lamborghini Murciélagon ja Ferrari 599 GTB Fioranon.
 • Suomalainen DJ Darude (Ville Virtanen) on tunnettu musiikistaan, mutta hän on myös intohimoinen autoharrastaja. Hän on omistanut muun muassa Ferrari 458 Specialen ja Audi RS6 Avantin.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä suomalaisten kuuluisuuksien autoista. Monilla muillakin suomalaisilla julkkiksilla on ollut hienoja ja harvinaisia ajoneuvoja, jotka ovat herättäneet huomiota ja kiinnostusta.

Ruotsalaisten kuuluisuuksien autoja

Ruotsalaiset julkkikset ovat omistaneet monia mielenkiintoisia ja hienoja ajoneuvoja. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Tennislegenda Björn Borg on tunnettu Ferrari-keräilijänä. Hän on omistanut useita Ferrarin malleja, kuten Ferrari 308 GT4:n ja Ferrari Testarossan.
 • Musiikkimaailman supertähti Abba-bändin Benny Andersson omistaa Rolls-Royce Phantomin. Hän on myös intohimoinen keräilijä, ja hänen autokokoelmassaan on monia muitakin harvinaisia ajoneuvoja.
 • Entinen NHL-tähti Peter Forsberg on tunnettu autoharrastajana ja hänellä on ollut useita erilaisia autoja, kuten Audi R8 V10 Plusin ja Porsche 911 GT2 RS:n.
 • Näyttelijä ja elokuvaohjaaja Dolph Lundgren on tunnettu Ferrari 612 Scagliettin omistajana. Hänellä on myös ollut muita harvinaisia autoja, kuten Jaguar XJR-15:n.
 • Formulatähti Stefan Johansson on omistanut monia hienoja ajoneuvoja, kuten Ferrari F40:n ja Porsche 911 GT1:n. Hän on myös ammattimainen autokilpailija ja on voittanut useita kilpailuja uransa aikana.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä ruotsalaisten julkkisten omistamista autoista. Monet muutkin ruotsalaiset julkkikset ovat omistaneet hienoja ajoneuvoja, jotka ovat herättäneet kiinnostusta ja ihailua. Dacia sähköauto ei tästä listauksesta löydy…. mutta led valot kylläkin.

Norjalaisten kuuluisuuksien autoja

Norjalaiset julkkikset ovat myös omistaneet monia mielenkiintoisia ja hienoja ajoneuvoja. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Rallikuski Petter Solberg on tunnettu autoharrastajana ja hänellä on ollut useita hienoja autoja, kuten Ford GT:n ja Lamborghini Murciélagon.
 • Koomikko og tv-juontaja Harald Rønneberg omistaa Audi R8 V10 Pluksen ja on myös omistanut useita muita erilaisia autoja.
 • Entinen freestylehiihtäjä Jon Olsson tunnetaan myös autoharrastajana ja hän on rakentanut useita erittäin näyttäviä ja nopeita autoja, kuten Audi RS6 DTM:n ja Lamborghini Huracánin.
 • Kuvataiteilija og performanssitaiteilija Bjarne Melgaard on omistanut useita hienoja autoja, kuten McLaren MP4-12C:n ja Porsche 911 Turbo S:n.
 • Näyttelijä Aksel Hennie on omistanut useita mielenkiintoisia ajoneuvoja, kuten Lamborghini Aventadorin ja Tesla Model S:n.

Pidä huolta näkyvyydestä

Tuulilasin kiveniskemä on yleinen autoilijoiden kohtaama ongelma. Se voi tapahtua kenelle tahansa ja milloin tahansa, erityisesti vilkasliikenteisillä teillä tai maanteillä. Kiveniskemän korjaus ajoissa on tärkeää, sillä pienikin vaurio voi laajentua ja johtaa suurempaan halkeamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *