Mikael Gabrielin autot

Mikael Gabriel on yksi suomalaisen rap-scenen kiistelyimpiä hahmoja, joka on välillä ollut esillä omien mielipiteidensä, rankan taustansa tai toilaiduiden vuoksi, joten välillä unohtuu ne MG:n hyvä puolet. Mutta katsotaan millaisia autoja hänellä on vuosien varrella muun muassa ollut.

Vuonna 2016 Gabrielin valinta oli sporttinen BMW:n i8-hybridiautomalli. Auto on sama, jolla myös Robin ajaa. Auto on kenties 160 000 euron eli hintansa väärti. Siinä on kolmisylinterinen 228-hevosvoimainen 1,5-litrainen bensamoottori ja lisäksi 131-hevosvoimainen sähkömoottori. Yhteensä hevosvoimia tässä autossa on siis noin 350 hevosvoimaa, jolla se kiihtyy nollasta sataan 4,4 sekunnissa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Pari vuotta myöhemmin MG:n autona olikin jo toinen Saksan autoylpeys eli Mercedes-Benz. Eikä luonnollisestikaan aivan mikä tahansa mersu, vaan G-mallin maastoauto, jonka MG möi 2018. Hintapyyntö oli 149 000 euroa.

Maastoauton jälkeen MG palasi hieman pienempään autoon. Mercedes-Benz S 350 on melkoinen ökyauto sekin. Auton omistaa rahoitusyhtiö, ja MG:n yritys on sen haltija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *