Robert Downey Jr ja Audi R8

Nero. Miljardööri. Playboy. Filantrooppi. Robert Downey Jr:n kuvaus Tony Starkista jää yhdeksi kaikkien aikojen ikonisimmista hahmoista. Sen lisäksi, että hän näytteli Iron Mania MCU:ssa, Robert Downey Jr.  on tunnettu ylenpalttisesta elämäntyylistä. Ja aivan kuten hänen näytöllä oleva MCU-hahmonsa, supertähti ajaa todella hienoja autoja – mikä on yleistä hänen ja melkein kaikkien hänen MCU-tähtiensä välillä.

Vuosien varrella MCU on ollut joidenkin upeiden HotCarien hotspot. Tämä sisältää joitain suosittuja autoja ja joitain vilkkuvia ja kaipaavia esiintymisiä, joita jopa autojen ystävät ovat saattaneet jättää väliin. Ja yksi, joka on esiintynyt hyvin näkyvästi, on Audi R8. Siitä lähtien, kun R8 teki MCU-debyyttinsä ensimmäisessä Iron Man -hittisarjassa, se on esiintynyt voimakkaasti monissa MCU-elokuvissa.

Vuonna 2006 lanseerattu häikäisevä R8 on keskimoottorinen kaksipaikkainen urheiluauto, joka käyttää Audin Quattro-pysyvää nelivetojärjestelmää. Saksalainen autojätti esitteli auton Pariisin autonäyttelyssä 2006, kaksi vuotta ennen ikonisen Marvel-elokuvan (Iron Man) julkaisua. Se tuntui taivaassa tikulta. Hahmon röyhkeä, varakas ja sarkastinen asenne vastasi hyvin Audi R8: n tyyliä, ylimielisyyttä ja hienoutta. Auto oli erottuva Tony Starkin autotallissa, jossa oli joitain ikonisia autoja, mukaan lukien Shelby Cobra, Tesla Roadster, vuoden 1932 Ford Flathead Roadster ja Saleen S7.

Audi R8

Ei ole sattumaa, että R8 oli Tonyn auto, vaikka hänellä oli huipputekniset puvut, jotka voisivat lentää häntä ympäri maailmaa. Audi-peto on kova keksi myös todellisessa maailmassa. Auton vahvuus ei ole salaisuus John Favreaulle, ensimmäisen Iron Man -elokuvan ohjaajalle. R8:n oli tarkoitus törmätä dramaattisesti Iron Manin ilkeään vastustajaan. Useista yrityksistä huolimatta R8 ei kuitenkaan yllättäen kääntynyt. Lopulta kohtaus ei koskaan päässyt elokuvaan. Favreaun sanoin: ”Stunt-asiantuntijamme tekivät parhaansa kääntääkseen R8: n katolleen, mikä olisi antanut meille dramaattisen viimeisen kohtauksen, mutta he epäonnistuivat – auto tarttui tiehen liian hyvin.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *